Components i Col·laboradors

Espai de presentació de Components i Col·laboradors del Despatx Col·lectiu Tossol.

Components

PMF

Patrillars MF

Conté l’administració i tota la gestíó necessària del patrimoni i la llar de Miquel Fané, entre ella els arrendaments dels immobles que s’escaigui.

AHF

Arxiu Històric Fané

Conté tots els arxius tan professionals com familiars i personals de Miquel Fané i Torrent, en els seus diferents suports:

   • Paper A4
   • Formats grans
   • Rotlles vegetal
   • Informàtic en disc dur i nuvol
   • Informàtic en disquets
   • Fotogàfic (originalscòpies i diapositives)
   • Etc.
logo DAU Despatx d'Arquitectura i Urbanisme

DAU – Despatx d’Arquitectura i Urbanisme

Despatx d’Arquitectura i Urbanisme, S.L.P. és una Societat Limitada Professional constituïda per Jordi Fernández Muñoz, Elena Fané i Otín i Miquel Fané i Torrent (aquest darrer soci jubilat a efectes laborals des de l’any 2.015).

El domicili social i oficines de Despatx d’Arquitectura i Urbanisme SLP es troben situades a la Carretera de Barcelona número 34 pis primer – porta tercera de Mataró, Barcelona.

Aquesta societat té com a objecte la realització de les tasques professionals i promotores relatives al planejament, a la projectació i a la gestió de l’urbanisme i l’edificació, així com les seves derivades de tipus cultural, social o acadèmic.

La nostra activitat professional fou iniciada fa més de cinquanta anys pel Doctor Arquitecte Miquel Fané i Torrent, i ha anat avançant i evolucionant a través del temps fins arribar a dia d’avui, en què està dirigida per l’Arquitecte Jordi Fernández Muñoz.

L’entitat professional recull, en els seus arxius i equip de treball, l’historial de més de cinquanta anys d’exercici professional. Ha anat avançant i evolucionant a través dels anys en diferents etapes, composicions i noms d’equips professionals diversos, segons ho ha requerit cada treball o grup de tasques que s’han desenvolupat. Cal tenir en compte que la diversitat i complexitat de tasques com el planejament urbanístic o la intervenció en el patrimoni històrico-artístic, obliguen a la formació d’equips interdisciplinars o amb especialitats professionals diferents per a cada tasca en concret.

Miquel Fané, Dr. Arquitecte

Miquel Fané Torrent, Dr. Arquitecte

Nº COL·LEGIAT C.O.A.C. 6565

NAT EL 23/10/1945

APARELLADOR EL 30/04/1966 – E.T.A.B.

ARQUITECTE EL 15/05/1975 – U.P.C.

DOCTOR ARQUITECTE EL 02/11/1993 – U.P.C.

Càrrecs exercits en l’empresa privada

De 1966 a 1975, primer com a aparellador i desprès com a arquitecte, és Director Tècnic de l’empresa constructora immobiliària NIXA S.A.

De 1975 a 1982, exerceix com a arquitecte al seu despatx professional de Barcelona, “L.C. Arquitectes”, amb els arquitectes Manuel Mir, Josep M. Martínez i Pedro A. González Carranza.

De 1982 a 1998, exerceix com a arquitecte al seu despatx professional d’Arenys de Mar. Entre el 1990 i el 1995 ho fa amb l’arquitecte Domènec Parera

De 1998 fins avui, exerceix com a arquitecte cap de “Despatx d’Arquitectura i Urbanisme S.L.”, amb l’arquitecte Jordi Fernández i amb Elena Fané.

 

Càrrecs exercits en l’Administració Pública

De 1982 a 1988. és Arquitecte Municipal de l’Ajuntament de Llinars del Vallès (BCN).

De 1983 a 1987.és Tinent d’Alcalde delegat d’Urbanisme i Obres de l’Ajuntament d’Arenys de Mar.

 

Publicacions

L’any 1993 la Universitat Politècnica de Catalunya publica en format microfilm la seva Tesi Doctoral “Arenys de Mar, evolució fins a la realitat urbanística actual”. (330 pàgines) i el 1996 DAU publica la edició en llibre revisada, amb el títol “La gestió en l’Evolució Urbanística: El cas d’Arenys de Mar”

L’any 1994. publica el llibre “L’Església de Santa Maria d’Arenys de Mar i la seva restauració”. Editat per DAU (115 pàgines). I el 2004 col·labora en la publicació de “L’esplendor de Santa Maria d’Arenys de Mar.

L’any 2004. edita el seu treball “Costas Metropolitanas: Barcelona y el referente de California”. en format digital (en fase de traducció a llengua Anglesa i actualització) (220 pàgines).

Té publicats varis Opuscles sobre Urbanisme i Patrimoni Arquitectònic, entre ells:

“Sobre la petita promoció urbanística i edificatoria i els seus agents”.
“L’actual edifici de l’Ateneu Arenyenc: un error o un encert?”.
“Historicisme i modernitat en la restauració dels nostres santuaris: el cas de la Misericòrdia de Canet de Mar”.
El model territorial i urbà d’Arenys de Mar, cara a la revisió del seu planejament: 1a. Jornada. “El model territorial” , 2a. Jornada: El nucli antic., 3a. Jornada: El paper de les urbanitzacions en el model de creixement, 4a. Jornada: Els eixamples i l’habitatge social i 5a. Jornada: El territori no urbanitzable. Sòls agrícoles i sòls forestals.

Té publicats sèries d’articles en revistes i diaris sobre Urbanisme, Ordenació del Territori i intervenció en el Patrimoni Arquitectònic a la Revista Arenys VP, a Butlletins municipals a “La Mañana” o El “Punt Diari” i butlletins varis.

Col·laboradors

techlevel logo

Tech Level – ISP (Proveïdors de Serveis per Internet)

Tech Level ofereix serveis ISP (Proveïdors de Serveis per Internet) a tots els seus clients mitjançant els seus servidors privats VPS.

Així podem oferir unes garanties de seguretat i velocitat d’alt nivell, tant pel lloc web, com pel seus usuaris i la transferencia de dades.

Gestió i administració de dominis, allotjaments, certificats, correu electrònic, tots els tipus de llocs web i aplicatius.

Sistemes Linux i Windows, discs durs NVMe, Varnish caché, transferència il·limitada de dades, backups.

logo-btOP

btOP – bt Online Partnership

Serveis de disseny i desenvolupament web.

Desenvolupament aplicatius web: blocs, webs, botigues / ecommerce, B2B / majoristes.

Serveis: disseny gràfic, disseny web, programació, copywriting, posicionament i autoritat a internet, il·lustració, retoc i muntatge fotogràfic i de vídeo.